Grootste Servieswinkel Nederland


Uniek in Nederland; 140 Serviezen onder één dak

Met meer dan 140 serviezen van de bekendste merken onder één dak, is OnlineServies toonaangevend in Nederland. De ruime Showroom is gevestigd in Sliedrecht en is hét adres voor de laatste serviestrends. Stoere, moderne, klassieke of juist heel bijzondere serviezen vindt je in onze exclusieve serviescollectie . Onze serviesadviseurs helpen je graag bij het vinden van het mooiste servies en de juiste artikelen, dat terwijl je geniet van een kop verse koffie. Terwijl je wacht wordt jouw servies vakkundig en breukvrij ingepakt. Laat je verrassen en verwennen in Sliedrecht!

Accepteer cookies om deze video te bekijken


Al meer dan 50 JAAR een Servies Expert!
Bij OnlineServies zijn dagelijks de serviesspecialisten aan het werk. Met een zo'n breed assortiment serviezen in alle soorten, merken en kleuren, hebben we voor elke tafelsetting een servies. Onlineservies.nl is een volwaardige servieswebwinkel en is onderdeel van het Hensbergen Serviezen V.O.F. in Sliedrecht. Als familiebedrijf zijn we in 50 jaar en drie generaties tijd, uitgegroeid tot een begrip in de wijde regio en met een winkeloppervlak van 600 m² mogen we ons de grootste zelfstandige servieszaak van Nederland noemen. Een naam die borg staat voor kwaliteit, vakmanschap, persoonlijke aandacht en service.

Serviescollectie in Sliedrecht
Onze mooie serviescollectie is samengesteld van de bekendste en meest inspirerende merken o.a. AIDA, Villeroy & Boch, Seltmann, Maxwell Williams, Wedwood en Royal Doulton er is altijd wel een servies of serviesmerk dat bij je past. Ontdek ons ruime assortiment en laat je smaak inspireren.

Klantbeoordelingen
(9,2/10)
99% van onze klanten beveelt ons aan!
Voordelen
  • Ruim 50 jaar ervaring
  • Echte vakkennis van de experts
  • Persoonlijk & deskundig advies
  • Veilig bestellen en betalen
  • Webshop, winkel en showroom
Winkel en Webshop

Onlineservies.nl is dé online servieswinkel met het grootste assortiment en de bekendste merken, tegen prijzen die ver onder de winkel adviesprijzen liggen. Onlineservies.nl is onderdeel van Hensbergen Serviezen V.O.F. te Sliedrecht.

Tips van de serviesexpert
  1. Hoe onderhoud ik mijn servies?
  2. Mag mijn servies in de vaatwasser?
  3. Wat is jullie levertijd?
  4. Kan het servies in de magnetron?
  5. Waar zit jullie winkel?