Servies aanbieding

Serviesset aanbieding, de basis voor een compleet servies

Met een serviesset aanbieding leg je eenvoudig en goedkoop de basis voor een compleet servies van je keuze. Een serviesset aanbieding bestaat meestal uit een viertal grote en kleine borden, kommen of diepe borden en mokken. Door het aan te bieden als pakket wordt een serviesset goedkoop en kan het uitstekend dienen als basisset of als uitbreiding op je huidige servies. Want met extra servies grijp je nooit mis!

Serviesset aanbieding uitbreiden
Onze serviezen zijn eenvoudig uit te breiden door een extra startset aan te schaffen, zodat je serviesset verdubbeld en je nooit misgrijpt voor een bordje. Je kan de serviesset aanbieding natuurlijk ook uitbreiden met losse onderdelen. Heb je graag wat meer kommen omdat deze zowel voor soep als voor snacks en zoutjes worden gebruikt? Vind je een grote stapel ontbijtbordjes in de kast heel fijn, zodat je ‘s morgens nooit misgrijpt? Je schaft eenvoudig extra servies aan met een complete serviesset.

Serviesset als startset
Naast de serviesset aanbieding hebben wij van verschillende serviezen een startset samengesteld. Een startset bestaat uit een vier-, zes- of twaalfdelige basisset van borden en kommen, waarmee je zelf naar eigen inzicht kunt uitbreiden. Daarnaast zijn er losse sets verkrijgbaar zoals een set van zes bekers, borden met een vlakverdeling of een serie gebakbordjes. Met een serviesset aanbieding of een startset kan je ook je eigen, heel persoonlijke servies creëren door twee verschillende serviessets met elkaar te combineren.


Servies, serviesset, servieswinkel serviesshop, borden, koffie en theeservies, schalen & kommen, merk servies, mooi servies, exclusief servies

borden aanbieding

Accepteer cookies om deze video te bekijken

Klantbeoordelingen
(9,2/10)
99% van onze klanten beveelt ons aan!
Voordelen
  • Ruim 50 jaar ervaring
  • Echte vakkennis van de experts
  • Persoonlijk & deskundig advies
  • Veilig bestellen en betalen
  • Webshop, winkel en showroom
Winkel en Webshop

Onlineservies.nl is dé online servieswinkel met het grootste assortiment en de bekendste merken, tegen prijzen die ver onder de winkel adviesprijzen liggen. Onlineservies.nl is onderdeel van Hensbergen Serviezen V.O.F. te Sliedrecht.

Tips van de serviesexpert
  1. Hoe onderhoud ik mijn servies?
  2. Mag mijn servies in de vaatwasser?
  3. Wat is jullie levertijd?
  4. Kan het servies in de magnetron?
  5. Waar zit jullie winkel?