Servieswinkel

Servieswinkel

Onlineservies, Nederlands grootste servies collectie!
Onlineservies, Nederlands grootste servies collectie!

Servieswinkel

Echte Servieswinkel
Wanneer u op zoek bent naar een echte servieswinkel, bent u bij Hensbergen Serviezen aan het juiste adres. In onze 600 m² showroom vindt u hele serviessets, maar ook de losse onderdelen van het servies zodat u zelf uw serviesset kunt samenstellen. Wilt u een mooie servies compleet maken van een speciale serviesserie zodat alles goed bij elkaar past? Bij ons is dat mogelijk in onze servieswinkel. Kom naar Sliedrecht en laat u verrassen meer dan 120 verschillende serviezen die gepresenteerd staan om voor u de juiste keus te maken. Op dit moment geen tijd? Kijk dan op www.onlineservies.nl en kies een servies uit naar wens. Op de productpagina kunt zoeken op merk, naam en artikel van het servies. U krijgt dan het overzicht van het door u gekozen servies, handig om zo alle producten van één serviescollectie bij elkaar te hebben en zo de juiste keuze te maken.

Bij Hensbergen serviezen vindt u serviesgoed van verschillende merken en materialen. Heeft u liever porseleinen servies of wilt u toch liever aardewerk servies? Bij ons vindt u serviesgoed van verschillende materialen. Ook kunt u daarbinnen nog kiezen voor strakke designs of stijlvol serviesgoed met prints. Naast wit servies, heeft u bij ons keuze uit vele andere kleuren zoals zwart, geel, blauw, groen en beige. Voor iedereen is wel passend serviesgoed te vinden.

Serviesgoed compleet
Met de producten uit de serviescollectie van Hensbergen serviezen uit Sliedrecht maakt u uw serviesset compleet. Dineer van de mooiste diepe borden of platte borden. Eet pizza op een écht pizzabord en pasta op een speciaal pastabord. Uw dessert op een mooi dessertbord, geniet van soep of yoghurt in een trendy kom uit onze kommen en schalencollectie. Snack uit één van de bijzondere schalen en drink punch uit een luxe bowlschaal. Maak de ontbijttafel compleet met een mooie mok of een leuke koffiekop en schotel en maak het compleet met een leuk ontbijtbord voor uw brood. Mag er niets ontbreken op de ontbijttafel? Kies dan een passende melkkan en suikerpot voor op tafel.

Wilt u een design servies? Voor wie écht iets anders wil op tafel, heeft onze servieswinkel meerdere collecties met vierkant serviesgoed, rechthoekig of serviesgoed met aparte strakke vormen. Mag het van u wel wat minder strak, maar wel design? Bekijk dan eens de Villeroy & Boch collectie met producten uit de New Wave en de Flow collectie. Deze bijzondere collectie misstaat zeker niet bij u op de keukentafel.

Goed gevonden servieswinkel
Servieswinkel Hensbergen serviezen helpt u graag bij het verwezenlijken van de aankoop van een nieuw servies. In onze collectie hebben wij dan ook de juiste merken: Villeroy & Boch, Wedgwood, Tettau, Maxwell & Williams, Royal Doulton, AIDA, Rosenthal en het mooie Duitse Seltmann servies. We laten u graag de kracht en mogelijkheden van onze serviezencollectie zien en ervaren in onze winkel. Het maakt daarbij geen verschil of het servies online in onze webwinkel of in onze fysieke servieswinkel te Sliedrecht besteld zal worden. Onlineservies is er gewoon voor iedereen. Bij ons krijgt iedere klant dezelfde persoonlijke aandacht. Servieswinkel? Stop met zoeken…Hensbergenserviezen…goed gevonden.

Hensbergen Serviezen is ook actief in de volgende regio's:
Almere, Amsterdam, Arnhem, Breda, Den Bosch, Den Haag, Dordrecht, Eindhoven, Goes, Gorinchem, Groningen, Leerdam, Leiden, Nijmegen, Sliedrecht, Tilburg, Utrecht, Rotterdam,

Relevante pagina's

Serviesset kopen

Servies aanbieding

Zoekt u ook naar:

Serviesgoed in een echte servieswinkel kopen?
Verwen u zelf met een leuke ervaring en kom naar onze winkel in Sliedrecht om serviezen te kijken en te kopen. Bespaar lange zoektocht naar een complete serviesset, bij ons bent u aan het juiste adres. Moeilijk om een mooi servies uit te kiezen? Onze adviseurs helpen u graag de juiste keuze te maken.

Tot ziens in onze servieswinkel!

Servieswinkel

Accepteer cookies om deze video te bekijken

Klantbeoordelingen
(9,2/10)
99% van onze klanten beveelt ons aan!
Voordelen
  • Ruim 50 jaar ervaring
  • Echte vakkennis van de experts
  • Persoonlijk & deskundig advies
  • Veilig bestellen en betalen
  • Webshop, winkel en showroom
Winkel en Webshop

Onlineservies.nl is dé online servieswinkel met het grootste assortiment en de bekendste merken, tegen prijzen die ver onder de winkel adviesprijzen liggen. Onlineservies.nl is onderdeel van Hensbergen Serviezen V.O.F. te Sliedrecht.

Tips van de serviesexpert
  1. Hoe onderhoud ik mijn servies?
  2. Mag mijn servies in de vaatwasser?
  3. Wat is jullie levertijd?
  4. Kan het servies in de magnetron?
  5. Waar zit jullie winkel?