Wedgwood Servies

Wedgwood servies stijlvol
Een Wedgwood servies is stijlvol en tijdloos. Als basis worden alleen de allerbeste grondproducten gebruikt voor het aardewerk en porselein. Een Wedgwood servies is een tijloos servies op je tafel!

Onopvallend alle aandacht
De vormen en modellen van een Wedgwood servies zijn ingetogen en stijlvol. Hierdoor is het servies, ook al is het voorzien van een patroon of een kleur, niet opvallend aanwezig op tafel. Onopvallend opvallen, het zijn de kenmerken van een klassiek servies. Een Wedgwood servies krijgt daarmee juist alle aandacht!

Wedgwood startset
Wedgwood serviezen kan je bij Onlineservies als starterset kopen, zodat je een basisservies hebt waarmee je naar eigen inzicht en ervaring kunt uitbreiden. Wil je juist meer bekers en kopjes of grijp je vaker mis bij de borden? Geen probleem, je maakt er met de losse producten van Wedgwood je eigen persoonlijke servies van.

Een servies voor dagelijks gebruik
Ondanks de klassieke uitstraling van een Wedgwood servies is het servies meegegaan in de ontwikkelingen van de hedendaagse keuken. De schalen, borden en bekers kunnen probleemloos in de oven, magnetron of afwasmachine. Het Wedgwood servies met de klassieke en stijlvolle uitstraling is daarmee uitstekend geschikt voor dagelijks gebruik.

Accepteer cookies om deze video te bekijken

Accepteer cookies om deze video te bekijken

Klantbeoordelingen
(9,2/10)
99% van onze klanten beveelt ons aan!
Voordelen
  • Ruim 50 jaar ervaring
  • Echte vakkennis van de experts
  • Persoonlijk & deskundig advies
  • Veilig bestellen en betalen
  • Webshop, winkel en showroom
Winkel en Webshop

Onlineservies.nl is dé online servieswinkel met het grootste assortiment en de bekendste merken, tegen prijzen die ver onder de winkel adviesprijzen liggen. Onlineservies.nl is onderdeel van Hensbergen Serviezen V.O.F. te Sliedrecht.

Tips van de serviesexpert
  1. Hoe onderhoud ik mijn servies?
  2. Mag mijn servies in de vaatwasser?
  3. Wat is jullie levertijd?
  4. Kan het servies in de magnetron?
  5. Waar zit jullie winkel?