Royal Doulton servies

Royal Doulton, een servies met historie

Al ruim 200 jaar is het Engelse merk Royal Doulton wereldwijd bekend. Naast de aardewerk beeldjes die zeer geliefd werden in het binnen- en buitenland, kon ook het serviesgoed rekenen op een groeiende populariteit. Deze populariteit bleek wel toen rond 1970 Royal Doulton de opdracht van British Airways ontving om een servies voor deze grote vliegmaatschappij te produceren.

Royal Doulton en Gordon Ramsay
Ook Gordon Ramsay, bekend van kookprogramma’s, eigenaar van verschillende restaurants en zowel geliefd als gevreesd om zijn hoge eisen in de keuken, werkt graag met het servies van Royal Doulton. Deze wereldberoemde topkok is nauw betrokken bij de ontwikkeling van het eigentijds en hoogwaardige servies.

Eigentijds, modern en speels
Met de serviezen Olio, Maze, Bread Street, Pacific, Union Street en Ellen Degeneres heeft Royal Doulton zijn twee eigentijdse serviezen ontwikkeld in mooie effen kleuren. Het serviesgoed is gemaakt van zeer hoogwaardig aardewerk. Met het servies Pacific, waarbij borden, schalen kopjes en bekers in verschillende blauwe kleuren en motieven zijn uitgevoerd, heeft Royal Doulton een speels en modern servies van porselein aan de collectie toegevoegd.

Praktisch servies
Bij Onlineservies hebben de serviezen van Royal Doulton allemaal een basis serviesset en de mogelijkheid om alle onderdelen los bij te kopen. Zo stel je zelf je eigen servies samen, wat helemaal aan jouw wensen voldoet. Daarnaast is een Royal Doulton een praktisch servies: het kan probleemloos in de oven, magnetron of vaatwasser.

Klantbeoordelingen
(9,2/10)
99% van onze klanten beveelt ons aan!
Voordelen
  • Ruim 50 jaar ervaring
  • Echte vakkennis van de experts
  • Persoonlijk & deskundig advies
  • Veilig bestellen en betalen
  • Webshop, winkel en showroom
Winkel en Webshop

Onlineservies.nl is dé online servieswinkel met het grootste assortiment en de bekendste merken, tegen prijzen die ver onder de winkel adviesprijzen liggen. Onlineservies.nl is onderdeel van Hensbergen Serviezen V.O.F. te Sliedrecht.

Tips van de serviesexpert
  1. Hoe onderhoud ik mijn servies?
  2. Mag mijn servies in de vaatwasser?
  3. Wat is jullie levertijd?
  4. Kan het servies in de magnetron?
  5. Waar zit jullie winkel?