Borden kopen

Borden kopen, ze komen altijd van pas
Borden kopen om je voorraad in de keuken weer aan te vullen is zo gek nog niet. Je kent het vast wel: je bent druk in de keuken, lekker aan het kokkerellen en je grijpt mis naar het extra bord wat je nodig hebt om het vlees op te laten rusten. Er komen onverwacht eters waarbij je bemerkt dat het stapeltje borden in je kast minder groot is dan je dacht. En wat dacht je van de afwasmachine? Vaak verdwijnt daar ook een groot gedeelte van de borden in alvorens je de machine effectief laat draaien. Extra borden kopen is dan wel zo handig!

Online borden kopen
Bij Onlineservies kan je heel eenvoudig en vanaf je eigen bank zoveel borden kopen als je wilt. Gewoon als aanvulling op je eigen bestaande servies. Heb je een klassiek servies, dan is de kans groot dat je probleemloos een aanvulling kunt kopen. Is je huidige servies echter niet meer te verkrijgen, dan is het simpelweg een setje extra borden kopen iets minder vanzelfsprekend. Om je huidige servies te blijven gebruiken, kan je deze als basis gebruiken en daarbij borden kopen in een kleur die terugkomt in je huidige servies. Bijvoorbeeld in de vorm van een patroon of blaadje.

Alleen borden of een totaal nieuw servies
Is je servies echter in de loop van de jaren sterk uitgedund door breuk of grijp je steeds mis, omdat het gezin groter is geworden. Dan kan je er ook voor kiezen om een totaal nieuw servies uit te kiezen. De borden worden het meest gebruikt van een servies, een set extra borden kopen kan daarom geen kwaad.

Accepteer cookies om deze video te bekijken

Klantbeoordelingen
(9,2/10)
99% van onze klanten beveelt ons aan!
Voordelen
  • Ruim 50 jaar ervaring
  • Echte vakkennis van de experts
  • Persoonlijk & deskundig advies
  • Veilig bestellen en betalen
  • Webshop, winkel en showroom
Winkel en Webshop

Onlineservies.nl is dé online servieswinkel met het grootste assortiment en de bekendste merken, tegen prijzen die ver onder de winkel adviesprijzen liggen. Onlineservies.nl is onderdeel van Hensbergen Serviezen V.O.F. te Sliedrecht.

Tips van de serviesexpert
  1. Hoe onderhoud ik mijn servies?
  2. Mag mijn servies in de vaatwasser?
  3. Wat is jullie levertijd?
  4. Kan het servies in de magnetron?
  5. Waar zit jullie winkel?