Klantenservice

Tips

Veilig reinigen van uw mooiste servies!

Gefeliciteerd met uw keuze, u heeft een servies van hoogwaardige kwaliteit gekocht. Wanneer u speciale aandacht schenkt aan de volgende punten, zult u jaren lang plezier hebben van uw mooie servies, dat met de grootst mogelijke zorg geproduceerd is.

Om uw serviesgoed in goede staat te houden, is het raadzaam het servies met de hand te wassen direct na gebruik, dit i.v.m. inwerken van zuren en zouten. Vermijd schuurmiddelen of andere agressieve wasmiddelen. Droog het servies na de afwas onmiddellijk af.

Bij gebruik van een vaatwasmachine dient u de gebruiksaanwijzing van de vaatwasser te raadplegen voor wat betreft de dosering van het waspoeder. Als u 3 in 1 vaatwas tabletten gebruikt, zorg er dan voor dat uw zout en glans reservoir leeg zijn (teveel vaatwasmiddel kan vlekken geven en het glazuur aantasten).

Tips

 • Wees zuinig met het serviesgoed. Door voorzichtig om tegaan met het serviesgoed voorkom je onnodige breuk en beschadigingen.
 • Spoel het vuile serviesgoed goed af voordat u het plaatst in de vaatwasmachine. Zuren en zouten uit uw gercht kunnen vlekken veroorzaken.
 • Na het afwassen en opdrogen blijven er vaak strepen en of vlekjes achter op het serviesgoed. Om deze vlekken en strepen te verwijderen wordt het servies met een linnen of katoenen doek nagedroogd.
 • Serviesgoed met een gouden, platinum of zilveren decor zijn beperkt vaatwasmachine bestendig, dit omdat het decor op het glazuur is aangebracht. Wij raden dan ook aan dit serviesgoed met de hand af te wassen, zodat u nog vele jaren plezier zult beleven aan uw mooie servies.
 • Wit of roomkleurig serviesgoed mag zonder probleem gebruikt worden in de magnetron/microwave. Wanneer het serviesgoed een gouden of zilveren decor heeft is magnetron gebruik niet mogelijk!
 • Mag mijn servies in de oven? Normaal gesproken mag uw servies niet in de oven gebruikt worden, tenzij het er uitdrukkelijk bij vermeld wordt.
  Contact

  Openingstijden:

  Zondag
  Maandag
  Dinsdag
  Woensdag
  Donderdag
  Vrijdag
  Zaterdag
  Gesloten
  Gesloten
  10.00 - 17.00
  10.00 - 17.00
  10.00 - 17.00
  10.00 - 17.00
  10.00 - 17.00

  Klantbeoordelingen
  (9,2/10)
  99% van onze klanten beveelt ons aan!
  Voordelen
  • Ruim 50 jaar ervaring
  • Echte vakkennis van de experts
  • Persoonlijk & deskundig advies
  • Veilig bestellen en betalen
  • Webshop, winkel en showroom
  Winkel en Webshop

  Onlineservies.nl is dé online servieswinkel met het grootste assortiment en de bekendste merken, tegen prijzen die ver onder de winkel adviesprijzen liggen. Onlineservies.nl is onderdeel van Hensbergen Serviezen V.O.F. te Sliedrecht.

  Tips van de serviesexpert
  1. Hoe onderhoud ik mijn servies?
  2. Mag mijn servies in de vaatwasser?
  3. Wat is jullie levertijd?
  4. Kan het servies in de magnetron?
  5. Waar zit jullie winkel?