Bordensets

BORDEN AANBIEDING
Bent u opzoek naar mooie borden? Op Onlineservies.nl vindt u altijd scherpe aanbiedingen van dé topmerken in servies. Een aanbieding wil overigens niet zeggen dat wij besparen op kwaliteit: alle onze aanbiedingen zijn serviesgoed van gegarandeerde kwaliteit. Interesse? Bekijk hier nu al onze borden aanbiedingen!

Borden kiezen
Het kiezen van een bord kan soms best moeilijk zijn. Veel serviesgoed lijkt op elkaar als u niet precies weet wat u zoekt. Bij onze borden aanbiedingen zitten diverse startsets voor, maar u kunt deze ook los online bestellen. Zelf moet u beslissen met hoeveel mensen u meestal eet, het is handig en aan te raden om wat ruimer te rekenen aangezien er ook vaak serviesgoed in de vaatwasser zit. Als u een beslissing heeft gemaakt over het aantal personen hoeft u alleen nog maar te kijken naar de kwaliteit en stijl die bij u past.

Profiteren van onze borden aanbiedingen?
Met een borden set uit onze aanbieding koopt u servies dat echt iets toevoegt aan uw maaltijd, maar ook de tafelaankleding en uw keuken extra cachet geeft. Onlineservies.nl heeft continu een of meerdere servies sets in de aanbieding. Bij Onlineservies.nl bent u voor een topkwaliteit servies tegen een aantrekkelijke prijs altijd op het juiste adres. Eet smakelijk!

borden aanbieding

Accepteer cookies om deze video te bekijken

Klantbeoordelingen
(9,2/10)
99% van onze klanten beveelt ons aan!
Voordelen
  • Ruim 50 jaar ervaring
  • Echte vakkennis van de experts
  • Persoonlijk & deskundig advies
  • Veilig bestellen en betalen
  • Webshop, winkel en showroom
Winkel en Webshop

Onlineservies.nl is dé online servieswinkel met het grootste assortiment en de bekendste merken, tegen prijzen die ver onder de winkel adviesprijzen liggen. Onlineservies.nl is onderdeel van Hensbergen Serviezen V.O.F. te Sliedrecht.

Tips van de serviesexpert
  1. Hoe onderhoud ik mijn servies?
  2. Mag mijn servies in de vaatwasser?
  3. Wat is jullie levertijd?
  4. Kan het servies in de magnetron?
  5. Waar zit jullie winkel?