Blauw servies

Blauw servies, een echte eyecatcher
Een blauw servies is een opvallende verschijning op een gedekte tafel en is verre van klassiek te noemen. Maar een blauw servies is evenmin alledaags! Juist door de kleur is het een stijlvol, modern servies en is het een eyecatcher op elke tafel.

Effen of bewerkt servies
Een effen blauw servies of een bewerkt blauw servies is een kwestie van smaak. Welke keuze je ook maakt, zorg voor eenheid op de gedekte tafel door rust te creëren. Effen blauwe borden springen in het oog en vormen een rustpunt op tafel. Hierdoor kan het glaswerk wat uitbundiger zijn en valt het blauwe servies nog meer op. Bewerkt blauw servies, bijvoorbeeld met strepen, ruitjes of stipjes komt beter tot zijn recht als het glaswerk wat ingetogener is.

Durf met blauw
Blauw is een kleur die goed met de eigen tint gecombineerd kan worden. Er is wat durf voor nodig maar door verschillende kleuren blauw met elkaar te combineren ontstaat je eigen persoonlijke servies. Is je bestaande servies wit of ecru en vind je dat wat saai maar durf je zo’n radicale stap niet aan? Combineer dan het witte servies met bewerkte blauwe schalen of effen blauwe onderborden. Je zal verbaasd staan over het effect. Met een kleine ingreep ontstaat een verrassend modern blauw servies!

Accepteer cookies om deze video te bekijken

Klantbeoordelingen
(9,2/10)
99% van onze klanten beveelt ons aan!
Voordelen
  • Ruim 50 jaar ervaring
  • Echte vakkennis van de experts
  • Persoonlijk & deskundig advies
  • Veilig bestellen en betalen
  • Webshop, winkel en showroom
Winkel en Webshop

Onlineservies.nl is dé online servieswinkel met het grootste assortiment en de bekendste merken, tegen prijzen die ver onder de winkel adviesprijzen liggen. Onlineservies.nl is onderdeel van Hensbergen Serviezen V.O.F. te Sliedrecht.

Tips van de serviesexpert
  1. Hoe onderhoud ik mijn servies?
  2. Mag mijn servies in de vaatwasser?
  3. Wat is jullie levertijd?
  4. Kan het servies in de magnetron?
  5. Waar zit jullie winkel?