Aardewerk servies

Aardewerk servies, bijzonder populair
Aardewerk servies wordt al duizenden jaren door de mens gebruikt in het dagelijks leven. Op en rond oude nederzettingen over de hele wereld worden vrijwel altijd scherven van aardewerk borden, kannen, kruiken en kommen teruggevonden. Een teken dat serviesgoed van aardewerk door de eeuwen heen een dagelijks gebruiksvoorwerp was.

Ook in onze moderne tijd is een aardewerk servies nog bijzonder populair en verkrijgbaar in bijzondere kleuren en uitvoeringen.

Bestand tegen vocht en vet
Aardewerk serviesgoed is - in tegenstelling tot porselein servies - gemakkelijker te vervaardigen, maar is ook poreus en zachter. Door deze poreusheid wordt een aardewerk servies vrijwel altijd voorzien van een transparante of gekleurde glazuurlaag zodat vocht en vet geen inwerking heeft. Aardewerk borden, kommen en mokken zijn door deze harde glazuurlaag uitstekend geschikt voor soepen, sauzen en dranken. Deze laag beschermd ook tegen het snijden met messen en het krassen van vorken.

Stevig en stoer aardewerk
Een servies van aardewerk heeft een stevig uiterlijk en is daardoor bijzonder geschikt voor het dagelijks gebruik. Door nieuwe technieken en het gebruik van prachtige kleuren heeft Onlineservies.nl een groot assortiment van losse aardewerk borden, schalen en mokken, maar ook complete serviezen en startsets.

Stel zelf je aardewerk servies samen
Onlineservies.nl heeft aardewerk serviesgoed wat door de prachtige kleurtinten heel goed onderling met elkaar te combineren is. Maak gebruik van deze verschillende serviezen en losse onderdelen en stel op deze manier je eigen unieke aardewerk servies samen!

Scandinavisch servies Aida RAW

Accepteer cookies om deze video te bekijken

Klantbeoordelingen
(9,2/10)
99% van onze klanten beveelt ons aan!
Voordelen
  • Ruim 50 jaar ervaring
  • Echte vakkennis van de experts
  • Persoonlijk & deskundig advies
  • Veilig bestellen en betalen
  • Webshop, winkel en showroom
Winkel en Webshop

Onlineservies.nl is dé online servieswinkel met het grootste assortiment en de bekendste merken, tegen prijzen die ver onder de winkel adviesprijzen liggen. Onlineservies.nl is onderdeel van Hensbergen Serviezen V.O.F. te Sliedrecht.

Tips van de serviesexpert
  1. Hoe onderhoud ik mijn servies?
  2. Mag mijn servies in de vaatwasser?
  3. Wat is jullie levertijd?
  4. Kan het servies in de magnetron?
  5. Waar zit jullie winkel?