Seltmann servies

Seltmann serviesgoed kopen? | Bestel Online bij OnlineServies.nl
Seltmann serviesgoed kopen? | Bestel Online bij OnlineServies.nl

Een Seltmann servies kopen?
Een Seltmann servies is populair om te kopen of om als cadeau weg te geven. En terecht, het design en de kwaliteit maakt Seltmann serviesgoed gewild in iedere keuken en op iedere eettafel. Wist u dat alle Seltmann serviezen gemaakt zijn van hard gebakken porselein! Dit is duurzamer, extra sterk, stootvast en krasvast. Seltmann servies is door de hogere bak temperatuur ook nog eens ovenvast tot 180 graden, echt een servies dus voor jou! Seltmann design en productie is nog echt in Weiden, een Duit kwaliteis product. Interesse? Bekijk hier nu al ons aanbod van Seltmann serviezen.

Seltmann servies: zoveel keuze!
Mooie dinerborden, stoere mokken en samen te stellen naar eigen wens. Alle series zijn voorzien van fijne details en hebben een hoge afwerking, dat is in het kort de ware kwaliteit van Seltmann. Als u uw bestelde Seltmann servies op tafel heeft staan zult u verstelt staan van de uitstraling. Enthousiast geworden? U kunt bij OnlineServies.nl kiezen uit diverse Seltmann serviesseries; Marie Luise, Maxim, Strooibloem, Life Cristmas, Trio en het eigentijds Life Molecule servies zijn hier enkele voorbeelden van. De samenstelling en het aantal personen zijn hierin leidend. De kwaliteit is van alle Seltmann serviezen gelijk: topkwaliteit. Kunt u een keuze maken?

Een uitstekende keuze! Met een Seltmann servies koopt u een lifestyle die echt iets toevoegt aan uw maaltijd, maar ook de tafelaankleding en uw keuken extra cachet geeft. OnlineServies.nl heeft een ruim assortiment van Seltmann serviesets en ovenschalen. Voor grote en kleine eters. U ziet het: bij OnlineServies.nl bent u voor een Seltmann servies op het juiste adres. Eet smakelijk!

Seltmann Fabriek 1910
Seltmann Fabriek 1910

Accepteer cookies om deze video te bekijken

Klantbeoordelingen
(9,2/10)
99% van onze klanten beveelt ons aan!
Voordelen
  • Ruim 50 jaar ervaring
  • Echte vakkennis van de experts
  • Persoonlijk & deskundig advies
  • Veilig bestellen en betalen
  • Webshop, winkel en showroom
Winkel en Webshop

Onlineservies.nl is dé online servieswinkel met het grootste assortiment en de bekendste merken, tegen prijzen die ver onder de winkel adviesprijzen liggen. Onlineservies.nl is onderdeel van Hensbergen Serviezen V.O.F. te Sliedrecht.

Tips van de serviesexpert
  1. Hoe onderhoud ik mijn servies?
  2. Mag mijn servies in de vaatwasser?
  3. Wat is jullie levertijd?
  4. Kan het servies in de magnetron?
  5. Waar zit jullie winkel?