Seltmann Weiden Servies kopen?

Seltmann Weiden Servies kopen? Bestel nu serviesgoed bij OnlineServies.nl
Seltmann Weiden Servies kopen? Bestel nu serviesgoed bij OnlineServies.nl

Seltmann Weiden Servies kopen?

Seltmann Weiden Servies kopen bij OnlineServies.nl
Seltmann bestaat al meer dan 100 jaar en maakt serviezen van prachtig designs en van hoogwaardige kwaliteit. De Duitse serviesfabrikant Christian Seltmann uit Weiden kent een rijke historie en de fabriek is gelegen in de streek Beieren. Seltmann Serviesgoed sluit je in je hart en maakt zoals je zal zien de mooiste serviezen die passen bij jou thuis. Het grote assortiment van Seltmann Weiden is uitgereid te zien bij OnlineServies.nl. Welk mooi Seltmann servies zal jouw servies gaan worden?

OnlineServies en Hensbergen Serviezen in Sliedrecht hebben genoeg mooie series in huis en bieden dan ook een enorme variatie aan Seltmann borden, schalen. Weet jij al met welk serviesdeel je je servies gaat uitbreiden? In de porseleinen serviescollectie is er altijd een stijl te vinden die je zal passen. Neen bijvoorbeeld het romantische servies Marie-Luise Uni of kijk zeker even bij het eigentijdse Life Fashion serviesgoed en vergeet het nieuwe Life Chrimas kerstservies natuurlijk niet. Voor elke smaak, stijl en kleur heeft Seltmann Weiden een ruime keuze, of het nu een snel ontbijt is of een gezellig koffiemomentje, laat je verrassen door de Seltmann Serviescollectie

Bij de ruim 140 serviezen en serviesseries zit er ongetwijfeld de smaak bij die bij jouw zal passen. Mogen we een paar mooie voorbeelden van Seltmann serviezen geven? Het eigetijdse en gekleurde servies Diversity, Romantisch en stijlvolle Stroeibloem servies met zijn subtiele bloemdecoratie en wat dacht je bijvoorbeeld van de elegante en met diamantglazuur afgewerktee Maxim servieslijn? De serviesserie van Country Life is bijvoorbeeld verkrijgbaar in de kleuren Champagne, Terra, Petrol, Olive en deze zijn onderling te mixen & matchen. Zo creëer je een eigen stijl en een heel eigen Seltmann servies.

Seltmann Weiden Servies kopen? Bestel nu bij OnlineServies.nl
Seltmann Weiden Servies kopen? Bestel nu bij OnlineServies.nl
Seltmann Weiden Servies kopen? Bestel nu bij OnlineServies.nl
Seltmann Weiden Servies kopen? Bestel nu bij OnlineServies.nl

Accepteer cookies om deze video te bekijken

Klantbeoordelingen
(9,2/10)
99% van onze klanten beveelt ons aan!
Voordelen
  • Ruim 50 jaar ervaring
  • Echte vakkennis van de experts
  • Persoonlijk & deskundig advies
  • Veilig bestellen en betalen
  • Webshop, winkel en showroom
Winkel en Webshop

Onlineservies.nl is dé online servieswinkel met het grootste assortiment en de bekendste merken, tegen prijzen die ver onder de winkel adviesprijzen liggen. Onlineservies.nl is onderdeel van Hensbergen Serviezen V.O.F. te Sliedrecht.

Tips van de serviesexpert
  1. Hoe onderhoud ik mijn servies?
  2. Mag mijn servies in de vaatwasser?
  3. Wat is jullie levertijd?
  4. Kan het servies in de magnetron?
  5. Waar zit jullie winkel?