Seltmann Diamant porselein

Seltmann Diamant porselein (online) kopen? | OnlineServies.nl
Seltmann Diamant porselein (online) kopen? | OnlineServies.nl

Seltmann Diamant porselein Servies
Na jaren van ontwikkeling is het merk Seltmann erin geslaagd om serviesgoed met de Bone-China en Fine-China uitstraling, ook wel "zachtporselein" genoemd, te combineren met de eigenschappen van "hardporselein". Het resultaat is een nieuwe geheel porseleinsoort met een zachte cremekleur en die ook warmte en zachtheid uitstraalt. Door de hardheid en sterkte van deze porseleinsoort en de hardheid van het glazuur, beschikt het over randen met een hoge slagvastheid en een krasbestendig Diamantglazuur oppervlak.

Seltmann Diamant porselein
Seltmann Diamant porselein

Voordelen van een Seltmann Diamant Porseleinen servies
Al decenia lang produceert het familiebedrijf SELTMANN WEIDEN hard gebakken porselein en is "Made in Germany". Het proselein bakken bij een temperatuur van 1450 ° C heeft de volgende voordelen: Lood en cadmium vrij volgens de strengste eisen en voorschriften van de staat Californië - VS. Seltmann heeft wel tot 5 keer slijtvaster oppervlak dan andre premium serviesmerken - Testverslagen en de Test-video bewijzen het - Bijzonder glad oppervlak met eenvoudige reiniging. De onderkant van elk serviesdeel is met diamant gepolijst en afgewerkt waardoor deze geen krassen op glastafels en glade oppervlakte zal geven. Een servies van Seltman met Diamant glazuur is extreem hard en heeft een hoge slagvastheid. Het Seltmann Diamant porselein serviesgoed kan gebruikt worden in de magnetron, is vaatwasmachine bestendig en kan ook zonder probleem tot 200° C graden in de oven.

Accepteer cookies om deze video te bekijken

Klantbeoordelingen
(9,2/10)
99% van onze klanten beveelt ons aan!
Voordelen
  • Ruim 50 jaar ervaring
  • Echte vakkennis van de experts
  • Persoonlijk & deskundig advies
  • Veilig bestellen en betalen
  • Webshop, winkel en showroom
Winkel en Webshop

Onlineservies.nl is dé online servieswinkel met het grootste assortiment en de bekendste merken, tegen prijzen die ver onder de winkel adviesprijzen liggen. Onlineservies.nl is onderdeel van Hensbergen Serviezen V.O.F. te Sliedrecht.

Tips van de serviesexpert
  1. Hoe onderhoud ik mijn servies?
  2. Mag mijn servies in de vaatwasser?
  3. Wat is jullie levertijd?
  4. Kan het servies in de magnetron?
  5. Waar zit jullie winkel?