Zwart servies kopen?

Seltmann Liberty Velvet Black sfeer

Op zoek naar het mooiste zwarte servies? - Ben je aan het kijken naar een ander servies en je wilt wat anders dan een standaard wit serviesserie? Je overweeg zelfs om een zwart servies aan te schaffen, uniek is het zeker en ze zijn in veel verschillende ontwerpen en kwaliteiten verkrijgbaar. Van welk zwart bord ga jij binnenkort eten? En waarom zou je kiezen voor borden in het zwart?

Serviesgoed is onderhevig aan mode trends. Het witte servies is eigenlijk altijd erg gewild, al zien we de laatste jaren dat gekleurd servies aan populariteit wind. Zwarte serviezen zijn duidelijk in opkomst en dat is natuurlijk wel te begrijpen. De stoere en robuste bordensets veroveren menig hart en sieren bij veel mensen de tafel. Een zwarte servies is bijzonder en zal een blikvanger zijn op tafel, het gerecht zal er veel anders uitzien op een zwart bord, bovendien past de kleur zwart in ieder interieur.

Vooral gerechten met een kleur komen op een zwart bord veel beter tot z’n recht. Gerechten met zalm, kleurige groenten en zeker een overheerlijk rijstgerecht zullen perfect geserveerd kunnen worden op zwarte borden. Zwarte serviezen zijn er in diverse uitvoeringen, mat of juist glanzend geglazuurd, met een decor of enkel een klein zwart randje op het bord.

Wanneer je een zwart servies wilt kopen moet je op het volgende letten. - Let allereerst op welk materiaal er is gebruikt. In de collectie van OnlineServies.nl vind je van diverse disgn collecties van verschillende merken en materialen, zoals aardewerk, porselein, stoneware, porselein wat om 1400℃ is gebakken en ook wel hard gebakken porcelein wordt genoemd. Let bij je keuze niet alleen let op het uiterlijk en de prijs van het zwartye servies, maar kijk ook hoe sterk het materiaal is wat gebruikt is. Hoe hoger de bak temperatuur en hoe dichter de scherf (gebruikte materiaal) hoe sterker het servies zal zijn. Wanneer je kiest voor een aardewerk servies, kies je voor een serviesserie dat iets minder sterk is. De kans is dan wat groter dat er zo af en toe een crisp (klein stukje) van de rand van het bord af zal zijn. Door de poreuze scherf kan aardewerk ook minder goed tegen de vaatwasmachine en de magnetron.

Mocht je de keuze hebben, dan raden wij je zeker aan om voor een zwart porseleinen servieslijn te gaan die naast veel sterker en gebruiksvriendelijker te zijn ook uit meer dan voldoende serviesdelen bestaat. Zodat je naast de dinerborden ook het ontbijtbord, het pastabord en zeker het gebaksbordje kunt kopen.

Voor hoeveel personen moet ik borden kopen - Het zou jammer zijn als je op een gegeven moment borden te kort komt en dat er geen nieuwe exemplaren meer verkrijgbaar zijn. Vandaar dat wij aanraden om van de dinerborden, ontbijtborden en de gebaksbordjes er voldoende aan te schaffen. Hoeveel borden, kommen en kopjes je nodig hebt, is afhankelijk van de grootte van de tafel die je wilt dekken en welk gerecht je op tafel serveerd. Kijk ook uit hoeveel gezinsleden het gezin bestaat en hoe vaak de afwas gedaan wordt.

Op zoek naar een andere tint servies en denk je aan een blauw servies? Bekijk dan onze collectie met blauwe serviezen.

seltamnn liberty velvet black beker met oor 0,4 liter sfeer
Klantbeoordelingen
(9,2/10)
99% van onze klanten beveelt ons aan!
Voordelen
  • Ruim 50 jaar ervaring
  • Echte vakkennis van de experts
  • Persoonlijk & deskundig advies
  • Veilig bestellen en betalen
  • Webshop, winkel en showroom
Winkel en Webshop

Onlineservies.nl is dé online servieswinkel met het grootste assortiment en de bekendste merken, tegen prijzen die ver onder de winkel adviesprijzen liggen. Onlineservies.nl is onderdeel van Hensbergen Serviezen V.O.F. te Sliedrecht.

Tips van de serviesexpert
  1. Hoe onderhoud ik mijn servies?
  2. Mag mijn servies in de vaatwasser?
  3. Wat is jullie levertijd?
  4. Kan het servies in de magnetron?
  5. Waar zit jullie winkel?