Villeroy en Boch Artesano

Onlineservies, Nederlands grootste servies collectie!
Onlineservies, Nederlands grootste servies collectie!

Villeroy en Boch Artesano, een landelijk servies

Villeroy en Boch heeft verschillende materialen gebruikt om het Artesano servies een eigentijds maar ook landelijk uiterlijk te geven. De grote ervaring en traditie van het produceren, de hoge kwaliteit en de perfecte afwerking staan opnieuw garant voor een oogstrelend servies van dit bekende Duitse merk. Artesano is een landelijk servies in een eigentijds modern jasje.

Kwaliteit van Villeroy en Boch
Serviezen van Villeroy en Boch staan bekend om de hoge kwaliteit en de perfecte afwerking. Artesano is hier geen uitzondering op. Het servies is gemaakt van Fine China porselein, een porseleinsoort die zich mooi dun laat verwerken maar ook heel sterk is. Hierdoor is het roomkleurige Villeroy en Boch Artesano servies bijzonder geschikt voor dagelijks gebruik.

Serviesset Artesano en meer
Naast de basis Villeroy en Boch serviesset van Artesano heeft Onlineservies ook losse serviesdelen in het assortiment. Hierdoor kan je het servies naar eigen inzicht en wensen uitbreiden. Bijvoorbeeld met extra borden, kommen en kopjes, maar ook met prachtig vormgegeven kannen, barbecue borden en schalen, al dan niet afgewerkt met stijlvol acaciahout. De handige etagere van Artesano is daarbij een kroonstuk op tafel!

Artesano in de keuken
Natuurlijk kan het porseleinen servies van Villeroy en Boch in de magnetron en vaatwasser. Om het acaciahout in conditie te houden is het beter om de deksels, snijplanken en onderzetters van het Villeroy en Boch Artesano servies niet in de vaatwasser te zetten. Het is beter de onderdelen met heet water op de hand te wassen en daarna goed af te drogen. Zo geniet je een leven lang van een prachtig servies van Villeroy en Boch!

Accepteer cookies om deze video te bekijken

onlineservies logo
Klantbeoordelingen
(9,2/10)
99% van onze klanten beveelt ons aan!
Voordelen
  • Ruim 50 jaar ervaring
  • Echte vakkennis van de experts
  • Persoonlijk & deskundig advies
  • Veilig bestellen en betalen
  • Webshop, winkel en showroom
Winkel en Webshop

Onlineservies.nl is dé online servieswinkel met het grootste assortiment en de bekendste merken, tegen prijzen die ver onder de winkel adviesprijzen liggen. Onlineservies.nl is onderdeel van Hensbergen Serviezen V.O.F. te Sliedrecht.

Tips van de serviesexpert
  1. Hoe onderhoud ik mijn servies?
  2. Mag mijn servies in de vaatwasser?
  3. Wat is jullie levertijd?
  4. Kan het servies in de magnetron?
  5. Waar zit jullie winkel?