AIDA Confetti servies

aida confetti servies

Life Your Life in Color

Stap binnen in de bruisende wereld van Life in Color, een serviesplatform dat is ontworpen om een kleurrijke dimensie toe te voegen aan het alledaagse leven. Een opvallende collectie binnen dit platform is het AIDA Confetti servies, bestaande uit 8 unieke vormen en verkrijgbaar in maar liefst 10 moderne kleuren, zorgvuldig geselecteerd door de wereldberoemde en kleurrijke productontwerper Karim Rashid.

Dit servies, een ware viering van kleur, biedt eindeloze mogelijkheden om nieuwe combinaties te creëren en de alledaagse eetervaring te transformeren tot een feestelijke gelegenheid. Het willekeurige reliëf op het witte porselein onder de kleuren trekt de aandacht en voegt een speels effect toe aan het krasvaste glazuur.

Met 8 verschillende vormen, elk beschikbaar in 10 levendige kleuren, is het AIDA Confetti servies gemaakt om te mixen en matchen, waardoor je de vrijheid hebt om je eigen unieke tafelsetting te creëren. Life in Color brengt niet alleen kleur, maar ook een speelse creativiteit naar jouw tafelmomenten, waar elke maaltijd een kunstwerk wordt van stijl en vreugde.

Accepteer cookies om deze video te bekijken

Klantbeoordelingen
(9,2/10)
99% van onze klanten beveelt ons aan!
Voordelen
  • Ruim 50 jaar ervaring
  • Echte vakkennis van de experts
  • Persoonlijk & deskundig advies
  • Veilig bestellen en betalen
  • Webshop, winkel en showroom
Winkel en Webshop

Onlineservies.nl is dé online servieswinkel met het grootste assortiment en de bekendste merken, tegen prijzen die ver onder de winkel adviesprijzen liggen. Onlineservies.nl is onderdeel van Hensbergen Serviezen V.O.F. te Sliedrecht.

Tips van de serviesexpert
  1. Hoe onderhoud ik mijn servies?
  2. Mag mijn servies in de vaatwasser?
  3. Wat is jullie levertijd?
  4. Kan het servies in de magnetron?
  5. Waar zit jullie winkel?