Villeroy en Boch New Wave

Villeroy & Boch New Wave, modern en stijlvol

Villeroy & Boch heeft met de serviesserie New Wave een eigentijdse lijn ingeslagen als het om een stijlvol en modern servies gaat. Hoge kwaliteit van het materiaal en een prachtige afwerking zijn kenmerken van alle serviezen van Villeroy & Boch. New Wave sluit daarbij perfect aan en is gemaakt van Fine China, een zeer hoge en verfijnde kwaliteit porselein. Daarbij is de helder witte kleur een duidelijk kenmerk.

Modern en stijlvol servies
Met het New Wave servies is het Villeroy & Boch gelukt om zowel ronde als vierkante vormen in één servies te combineren. Het servies heeft golvende bewegingen in de vierkante vormen en hoekige accenten. Hierdoor heeft Villeroy en Boch New Wave de bekende stijlvolle, tijdloze uitstraling en is toch modern. Door de speciale samenstelling van het Fine China porselein, waarbij het servies dun en enigszins lichtdoorlatend is, worden de vormen van het New Wave servies extra benadrukt.

Stel je eigen servies samen
Naast een basis serviesset van New Wave is er ook een gourmetset, een antipasti set verkrijgbaar zijn. Zo stel je eenvoudig je eigen servies samen. Borden, soepkommen, schalen en zelfs gebakschaaltjes vormen op deze manier jouw eigen, persoonlijke Villeroy en Boch New Wave servies!

Bekijk ook; Villeroy&Boch New Wave bestaat 15 jaar!

Villeroy en boch new wave servies
Villeroy en boch new wave servies

Accepteer cookies om deze video te bekijken

Accepteer cookies om deze video te bekijken

Villeroy en Boch New Wave
Villeroy en Boch New Wave
Klantbeoordelingen
(9,2/10)
99% van onze klanten beveelt ons aan!
Voordelen
  • Ruim 50 jaar ervaring
  • Echte vakkennis van de experts
  • Persoonlijk & deskundig advies
  • Veilig bestellen en betalen
  • Webshop, winkel en showroom
Winkel en Webshop

Onlineservies.nl is dé online servieswinkel met het grootste assortiment en de bekendste merken, tegen prijzen die ver onder de winkel adviesprijzen liggen. Onlineservies.nl is onderdeel van Hensbergen Serviezen V.O.F. te Sliedrecht.

Tips van de serviesexpert
  1. Hoe onderhoud ik mijn servies?
  2. Mag mijn servies in de vaatwasser?
  3. Wat is jullie levertijd?
  4. Kan het servies in de magnetron?
  5. Waar zit jullie winkel?