Villeroy & Boch Anmut

Servies Villeroy & Boch Anmut kopen? OnlineServies, de Expert!
Servies Villeroy & Boch Anmut kopen? OnlineServies, de Expert!

Villeroy & Boch Anmut

Strakke vormen en een romantisch karakter verpersoonlijken de serie Villeroy & Boch Anmut. Het servies is gemaakt van ‘Premium Bone China’, een porseleinsoort die elegant dun is, en een roomwitte kleur met een zacht sprankelende glans heeft. Door de neutrale witte kleur is het servies uitstekend te combineren met de andere series van Villeroy & Boch. Bekijk gerust eens het mooie Villeroy & Boch Anmut servies.

Serveer een smakelijke maaltijd aan uw vrienden met dit romantische Villeroy & Boch Amnut servies! Door de gebruikte materialen is het servies duurzaam en sterk. Bij Onlineservies vindt je borden, bekers, koppen en schalen van hoge kwaliteit. Hebt u liever expressiever servies? Bekijk dan ook eens de fleurige Villeroy & Boch Amazonia serie! gemaakt op de basis van Villeroy & Boch Anmut Bone China.

Eenvoudigheid en sierlijk dat beschrijft de identiteit van het Villeroy & Boch Anmut roomwit servies het beste. Door de mooi pure roomwitte kleur is het servies uitstekend te combineren met uw huidige servies. Villeroy & Boch Anmut wit geeft uw eettafel een gevoelvolle persoonlijkheid! Bij Onlineservies en Hensbergen Serviezen met een showroom van 600 m² in Slierdecht vindt je altijd hoog kwaliteit serviesgoeden een uitgebreide servies keuze.

Villeroy en boch anmut servies
Villeroy en boch anmut servies

Accepteer cookies om deze video te bekijken

Klantbeoordelingen
(9,2/10)
99% van onze klanten beveelt ons aan!
Voordelen
  • Ruim 50 jaar ervaring
  • Echte vakkennis van de experts
  • Persoonlijk & deskundig advies
  • Veilig bestellen en betalen
  • Webshop, winkel en showroom
Winkel en Webshop

Onlineservies.nl is dé online servieswinkel met het grootste assortiment en de bekendste merken, tegen prijzen die ver onder de winkel adviesprijzen liggen. Onlineservies.nl is onderdeel van Hensbergen Serviezen V.O.F. te Sliedrecht.

Tips van de serviesexpert
  1. Hoe onderhoud ik mijn servies?
  2. Mag mijn servies in de vaatwasser?
  3. Wat is jullie levertijd?
  4. Kan het servies in de magnetron?
  5. Waar zit jullie winkel?