Mokken

Mokken makkelijk en in vele uitvoeringen
Drinkbekers, kroezen of mokken zijn al zo oud als de mensheid zelf. Al dan niet uitgevoerd met een oor om goed vast te houden of op te hangen. Bewerkt met een reliëf, afbeelding of motief zijn ze in vrijwel elk huishouden te vinden. Mokken vormen daarmee de basis in je servies.

Mokken zijn multifunctioneel
Door de vorm en de maat zijn mokken multifunctioneel in de keuken. Ze doen eenvoudig dienst als maatbeker en zijn het ideale hulpje als een kom net even te groot is om iets te mengen. Een mok leent zich echter ook heel goed als alternatief voor een kommetje yoghurt of een schaaltje fruit. En dan spreken we nog niet eens over de perfecte maat en vorm van mokken voor een grote kop koffie en thee. Hoe plezierig is het om daar je handen aan te warmen!

Vul je servies aan met mokken
Gebruik je de kop en schoteltjes uit je servies steeds minder, omdat je ze te deftig vindt, maar vindt je een mok weer net te gewoon om koffie of thee in te serveren? Vul je servies dan aan met mokken, gecombineerd met een passend schoteltje. Op deze manier kan je toch melk, suiker en een lepeltje kwijt en serveer je een flinke kop koffie of thee op een moderne manier.

Grote keuze aan mokken
Bij Onlineservies.nl hebben we een grote keuze aan mokken, waardoor er altijd een mooie aanvulling op je huidige servies mogelijk is.

Accepteer cookies om deze video te bekijken

Klantbeoordelingen
(9,2/10)
99% van onze klanten beveelt ons aan!
Voordelen
  • Ruim 50 jaar ervaring
  • Echte vakkennis van de experts
  • Persoonlijk & deskundig advies
  • Veilig bestellen en betalen
  • Webshop, winkel en showroom
Winkel en Webshop

Onlineservies.nl is dé online servieswinkel met het grootste assortiment en de bekendste merken, tegen prijzen die ver onder de winkel adviesprijzen liggen. Onlineservies.nl is onderdeel van Hensbergen Serviezen V.O.F. te Sliedrecht.

Tips van de serviesexpert
  1. Hoe onderhoud ik mijn servies?
  2. Mag mijn servies in de vaatwasser?
  3. Wat is jullie levertijd?
  4. Kan het servies in de magnetron?
  5. Waar zit jullie winkel?