Wedgwood Edme

Wedgwood Edme

Wedgwood Edme is wereldberoemd

Het Wedgwood Edme servies is één van de meest bekende serviezen van Wedgwood en ontstaan halverwege de 18e eeuw. Gemaakt van het allerbeste aardewerk is dit klassieke roomkleurige Edme serviesmet een geribbelde rand bij vrijwel iedereen bekend en een echte klassieker op tafel.

Onopvallend opvallend
Door de neutrale, zachte roomkleur en de subtiel geribbelde details lijkt Edme van Wedgwood een onopvallend servies. Het tegendeel is echter waar! Door de kleur en eenheid in het ontwerp vormt het juist de basis voor een stijlvol gedekte tafel waarin je de klassieke lijn al van verre herkend. Wedgwood Edme krijgt daarmee juist alle aandacht en is onopvallend opvallend.

Wedgwood Edme in de moderne keuken
In de moderne keuken wordt vaak gebruik gemaakt van apparatuur om het koken nog eenvoudiger te maken. Het klassieke WedgwoodEdme servies kan probleemloos in de magnetron, oven en vaatwasser en is daarmee heel gebruiksvriendelijk.

Een groot of klein servies
Met een startset leg je de basis voor je Wedgwood Edme servies en kan je naar hartenlust uitbreiden zoals jij het wilt. Heb je graag een eindeloze stapel diepe borden op voorraad, omdat ze naast soep ook handig zijn voor toetjes, zoutjes of hapjes? Bij Onlineservies zijn alle onderdelen van het Edme servies los te verkrijgen, waardoor je zelf jouw ideale servies kunt samenstellen.

Wedgwood Edme Geschiedenis | OnlineServies.nl

Wedgwood Edme Geschiedenis | OnlineServies.nl

Accepteer cookies om deze video te bekijken

Wedgwood Edme | OnlineServies Showroom

Wedgwood Edme | OnlineServies Showroom

Accepteer cookies om deze video te bekijken

Klantbeoordelingen
(9,2/10)
99% van onze klanten beveelt ons aan!
Voordelen
  • Ruim 50 jaar ervaring
  • Echte vakkennis van de experts
  • Persoonlijk & deskundig advies
  • Veilig bestellen en betalen
  • Webshop, winkel en showroom
Winkel en Webshop

Onlineservies.nl is dé online servieswinkel met het grootste assortiment en de bekendste merken, tegen prijzen die ver onder de winkel adviesprijzen liggen. Onlineservies.nl is onderdeel van Hensbergen Serviezen V.O.F. te Sliedrecht.

Tips van de serviesexpert
  1. Hoe onderhoud ik mijn servies?
  2. Mag mijn servies in de vaatwasser?
  3. Wat is jullie levertijd?
  4. Kan het servies in de magnetron?
  5. Waar zit jullie winkel?