Tettau Saphir Jachtservies dinerbord Wildzwijn 28 cm

Tettau Saphir Jachtservies dinerbord Wildzwijn 28 cm OnlineServies
Tettau Saphir Jachtservies dinerbord Wildzwijn 28 cm OnlineServies
Tettau Saphir Jachtservies dinerbord Wildzwijn 28 cm OnlineServies
Tettau Saphir Jachtservies dinerbord Wildzwijn 28 cm OnlineServies

Tettau Saphir Jachtservies

Inhoud:

 • 1 Dinerbord Wildzwijn Ø 28 cm
€ 34,20
Levertijd 10-15 werkdagen
 • Gratis verzending boven € 50,-
 • Snelle levering door eigen voorraad
 • Klantbeoordeling 9,2
 • Webshop + 500m² echte winkel
 • Afhaalmogelijkheid in Sliedrecht
Hulp of advies? 0184 41 10 16
Tettau Saphir Jachtservies dinerbord Wildzwijn 28 cm OnlineServies

Tettau Saphir Jachtservies, dinerbord Widzwijn 28 cm - Respect voor de natuur en de relatie tussen flora en fauna - dat is de basis van dit jachtservies. Hieraan gekoppeld is de traditionele en verfijnde tafelcultuur van het Duitse porseleinmerk Tettau. Natuurgetrouwe afbeeldingen gecombineerd met verfijnde planten en stuiken, spreken elke dier- en natuurliefhebber aan. Zes verschillende en precies uitgewerkte decoraties van bekende wilde dieren, uitgevoerd op de mooie serviesserie van Tettau Saphir Diamant.

Een dinerbord van het porseleinen Tettau Jachtservies staat voor sfeer en gezelligheid op tafel. De platte borden met een diameter van 28 cm zijn royaal en door de mooie vormgeving van het bord zal dit een aanwinst op tafel zijn. De afbeeldingen van de reebok, hert, fazant, everzwijn, patrijs en wilde eend decoreren de borden op een mooie manier. Het Tettau Jachtservies is een echte must have voor elke jager en natuurliefhebber. De hoogwaardige afwerking en de mooie, sterke diamantglazuur zorgt voor langdurig plezier van dit exclusieve servies

TETTAU - Het mooie porselein van de Duitse porseleinfabriek TETTAU wordt altijd beschouwd als het beste en het hoogste kwaliteit porselein wereldwijd. Tot op de dag van vandaag behoren verschillende koninklijke families tot de klanten van dit exclusieve porseleinmerk.

Benieuwd geworden naar meer serviesdelen van dit mooie Jachtservies? Bekijk dan eens de complete Tettau Saphir Jachtserviescollectie. Of combineer dit mooie dinerbord met andere serviesdelen in de room witte uitvoeringen uit de Tettau Saphir collectie. Is dit dinerbord met Wildzwijn afbeelding toch niets voor jou? Bekijk dan hier eens ons complete aanbod met mooie en bijzondere borden.

Klantbeoordelingen
(9,2/10)
99% van onze klanten beveelt ons aan!
Voordelen
 • Ruim 50 jaar ervaring
 • Echte vakkennis van de experts
 • Persoonlijk & deskundig advies
 • Veilig bestellen en betalen
 • Webshop, winkel en showroom
Winkel en Webshop

Onlineservies.nl is dé online servieswinkel met het grootste assortiment en de bekendste merken, tegen prijzen die ver onder de winkel adviesprijzen liggen. Onlineservies.nl is onderdeel van Hensbergen Serviezen V.O.F. te Sliedrecht.

Tips van de serviesexpert
 1. Hoe onderhoud ik mijn servies?
 2. Mag mijn servies in de vaatwasser?
 3. Wat is jullie levertijd?
 4. Kan het servies in de magnetron?
 5. Waar zit jullie winkel?