Serviesset kopen

Serviesset kopen

Een serviesset kopen is de moeite waard
Een serviesset kopen lijkt een grote uitgave. Toch is het vaak voordeliger om een hele serviesset te kopen in plaats van alle onderdelen los aan te schaffen. Waarom? We leggen het graag aan je uit.

Voordelige serviessets
In een serviesset zit een beproefde combinatie van afgepaste hoeveelheden borden, bekers en kommen, vaak gebaseerd op jarenlange ervaring. Vaak kan je kiezen tussen verschillend versies van een serviesset. Hierdoor is het een stuk voordeliger om een complete serviesset te kopen (of meerdere uitvoeringen) dan om alle basisonderdelen los aan te schaffen. Je kan hiermee al heel goed uit de voeten, maar je kan de serviesset ook altijd eenvoudig uitbreiden met allerlei losse onderdelen die voor jouw situatie het handigst is.

Een serviesset voor elke gezinssituatie
Heb je een gezin met jonge kinderen, dan vind je het waarschijnlijk handiger om wat meer kleine platte borden toe te voegen aan je serviesset en ook meer kopjes en kommetjes zijn dan vaak een fijne aanvulling. Met grote puberkinderen in huis, waar vaker extra eters aanschuiven, is het misschien veel praktischer om een serviesset te kopen en daarna aan te vullen met losse extra bekers en grote borden. Zo grijp je nooit mis in de keuken!

Online servies uitzoeken en kopen
Een servies kopen doe je eenvoudig vanaf je eigen bank. Bij Onlineservies kan je heel eenvoudig een compleet servies kopen, maar je kan ook de losse onderdelen bestellen zodat jouw servies helemaal op jouw gezinssituatie is aangepast. Wil je toch liever eerst de serviesset die je op het oog hebt zien en voelen, of heb je advies nodig bij het kopen? In onze servieswinkel kan je alles rustig bekijken en helpen we je graag!

Mooi Villeroy & Boch Bone China servies.
Puur servies Aida RAW
Seltmann Servies

Serviesset kopen

Serviesset kopen

Accepteer cookies om deze video te bekijken

Klantbeoordelingen
(9,2/10)
99% van onze klanten beveelt ons aan!
Voordelen
  • Ruim 50 jaar ervaring
  • Echte vakkennis van de experts
  • Persoonlijk & deskundig advies
  • Veilig bestellen en betalen
  • Webshop, winkel en showroom
Winkel en Webshop

Onlineservies.nl is dé online servieswinkel met het grootste assortiment en de bekendste merken, tegen prijzen die ver onder de winkel adviesprijzen liggen. Onlineservies.nl is onderdeel van Hensbergen Serviezen V.O.F. te Sliedrecht.

Tips van de serviesexpert
  1. Hoe onderhoud ik mijn servies?
  2. Mag mijn servies in de vaatwasser?
  3. Wat is jullie levertijd?
  4. Kan het servies in de magnetron?
  5. Waar zit jullie winkel?