Geminiano Cozzie Servies kopen?

FLORENCE

FLORENCE

geminiano cozzie home 1

Geminiano Cozzi - Florence - Bone China

TORINO

TORINO

geminiano cozzie sfeer

Geminiano Cozzi - Torino - Bone China

Exclusief porselein - gemaakt in Italië!

Het Venitiaanse Geminiano Cozzi opgericht in 1765 staat al ruim 250 jaar bekend om zijn exclusieve artikelen en serviezen. Deze zijn gemaakt Porselein of het mooiste Fine Bone China materiaal. In de 20e eeuw maakt het merk Cozi rentree met de ondernemer Antonio Tognana, deze nieuwe eigenaar is overtuigd door enthousiasme, vakmanschap en passie. Hiermee is de productie van Geminiano Cozzi-porselein weer glanzend geworden met alle verfijning, elegantie en vakmanschap die het altijd heeft onderscheiden en gemaakt om dagelijks van te genieten.

Maar belangrijker dan de geschiedenis is dat Geminiano Cozzi mooie en eigentijdse serviezen maakt. Van pizzabord en dinerbord tot gebaksbordje, van slaschalen indiverse maten tot de kleine en leuke dipschaaltjes. Het merk Geminiano Cozzi heeft een uitgebreid assortiment serviesgoed en koop je snel en makelijk online bij OnlineServies. Met de handige filters is zo het juiste merk en de servies-serie gevonden. Ben je alleen op zoek naar borden, mokken of die net mooie serveerschaal? Bij OnlineServies bestel je het snel en wij leveren snel uit eigen voorraad!.

Naast diverse webwinkels kun je bij ons ook terecht in onze fysieke echte Serviezen-winkel in Sliedrecht. Wanneer je nog niet overtuigd bent en het Geminiano Cozzi servies in het echt wilt zien, ben je van harte welkom. In onze 500 m² grote Showroom staan alle serviezen die wij online aanbieden. Kortom, voor een nieuw servies moet je bij OnlineServies.nl zijn!

Klantbeoordelingen
(9,2/10)
99% van onze klanten beveelt ons aan!
Voordelen
  • Ruim 50 jaar ervaring
  • Echte vakkennis van de experts
  • Persoonlijk & deskundig advies
  • Veilig bestellen en betalen
  • Webshop, winkel en showroom
Winkel en Webshop

Onlineservies.nl is dé online servieswinkel met het grootste assortiment en de bekendste merken, tegen prijzen die ver onder de winkel adviesprijzen liggen. Onlineservies.nl is onderdeel van Hensbergen Serviezen V.O.F. te Sliedrecht.

Tips van de serviesexpert
  1. Hoe onderhoud ik mijn servies?
  2. Mag mijn servies in de vaatwasser?
  3. Wat is jullie levertijd?
  4. Kan het servies in de magnetron?
  5. Waar zit jullie winkel?