Vierkant servies

Vierkant servies, elke maaltijd wordt een diner

Een vierkant servies heeft de afgelopen jaren definitief zijn plekje gevonden in de keuken. Keken we nog niet zo heel lang geleden verwonderd op als we in een restaurant ons eten op vierkante borden geserveerd kregen en vonden we dat heel exclusief. Tegenwoordig is een vierkant servies ook in jouw keuken mogelijk, bijvoorbeeld de speelse serviezen ‘New Wave en Quinsai Garen van Villeroy & Boch of de Seltmann Maxim Square serviesserie

De vorm blijft bijzonder
Door de kleur en bewerking eenvoudig te houden, zoals bij de serie ‘Wave’ van Villeroy & Boch, komt de nadruk op de vorm te liggen. Hierdoor is een vierkante serviesset in vergelijking met een ronde variant toch wel bijzonder. Ook kookprogramma’s op televisie en internet hebben aan de groeiende populariteit van een vierkant servies meegewerkt. Zij presenteren vaker het gerecht op een vierkant bord of in een vierkante ovenschaal. Hierdoor is de vraag naar kwalitatief goede vierkante serviezen toegenomen.

Een kwestie van smaak
Vierkante borden zijn net zo eenvoudig in de afwasmachine te plaatsen als ronde borden en een vierkant servies neemt net zoveel plaats in dan een rond servies. Ook de kans op breuk of stoten blijkt in de praktijk in beide gevallen gelijk. In het dagelijks leven is het verschil tussen een rond of vierkant servies dus eigenlijk nihil. Over smaak valt echter niet te twisten. Het is dan ook vooral de combinatie van kleur, motief en de vorm waardoor je kies voor een rond of vierkant servies.

Accepteer cookies om deze video te bekijken

Klantbeoordelingen
(9,2/10)
99% van onze klanten beveelt ons aan!
Voordelen
  • Ruim 50 jaar ervaring
  • Echte vakkennis van de experts
  • Persoonlijk & deskundig advies
  • Veilig bestellen en betalen
  • Webshop, winkel en showroom
Winkel en Webshop

Onlineservies.nl is dé online servieswinkel met het grootste assortiment en de bekendste merken, tegen prijzen die ver onder de winkel adviesprijzen liggen. Onlineservies.nl is onderdeel van Hensbergen Serviezen V.O.F. te Sliedrecht.

Tips van de serviesexpert
  1. Hoe onderhoud ik mijn servies?
  2. Mag mijn servies in de vaatwasser?
  3. Wat is jullie levertijd?
  4. Kan het servies in de magnetron?
  5. Waar zit jullie winkel?