Seltmann Marie Luise servies

Marie-Luise van Seltmann
Met elegantie en stijl zal het Seltmann servies Marie Luise je tafel versieren, een ingetogen en tijdloos servies. Voor elke gelegenheid, of het nueen koffie & thee momentje is, uitgebreid dineren of gewoon een 12 uurtje is, dit room kleurig servies pas erbij. Het ontwerp van de Marieluise met zijn subtiele schulp motief, of de romantische gevormde theepot en dekschaal, ze zijn gemaakt om je tafel een eigen stijl te geven. Hoe mooi en gedetailleerd het servies ook is, u mag het van Seltmann gewoon gebruiken. Marie Luise servies gemaakt van extra hard gebakken porselein... het is vaatwasmachine, magnetron en ovenbestendig!

Seltmann made in Germany
Het merk Seltmann staat garant voor een goed ontwerp, duurzaam, functioneel en esthetisch perfect. Hard gebakken porselein van de hoogste kwaliteit, milieuvriendelijke geproduceerd en “Made in Germany” het Seltmann Marie Luise porselein is thuis in iedere gezellig huis.

Seltmann Marie Luise Strooibloem Servies
Naast het servies Marie Luise Uni servies maakt het porselein merk Seltmann op de basis Marie Luise ook het romantische servies Strooibloem. Een uitgebreide serviesserie waar echt alles van te bestellen is, van een eierdop, mok en een ontbijtbord voor een lekker ontbijt, tot een dinerbord, slaschaal en een sauskom voor het uitgebreide avond eten. Bekijk hier dit vrolijke servies.

Sinds 1910 een echt famiebedrijf
Sinds de oprichting in het jaar 1910, is Seltmann voor 100% een familiebedrijf. Elke generatie van de familie is trots op de zeer hoge kwaliteit van het Seltmann product. Constante investeringen in state-of-the-art technologieën garanderen dat de productie, nu en voor de toekomst. De naam Seltmann Weiden staat synoniem met de hoogste kwaliteit en makkelijk te bestellen bij Onlineservies.nl.

Zoek u ook:

Accepteer cookies om deze video te bekijken

Klantbeoordelingen
(9,2/10)
99% van onze klanten beveelt ons aan!
Voordelen
  • Ruim 50 jaar ervaring
  • Echte vakkennis van de experts
  • Persoonlijk & deskundig advies
  • Veilig bestellen en betalen
  • Webshop, winkel en showroom
Winkel en Webshop

Onlineservies.nl is dé online servieswinkel met het grootste assortiment en de bekendste merken, tegen prijzen die ver onder de winkel adviesprijzen liggen. Onlineservies.nl is onderdeel van Hensbergen Serviezen V.O.F. te Sliedrecht.

Tips van de serviesexpert
  1. Hoe onderhoud ik mijn servies?
  2. Mag mijn servies in de vaatwasser?
  3. Wat is jullie levertijd?
  4. Kan het servies in de magnetron?
  5. Waar zit jullie winkel?