Royal Doulton Pacific

Royal Doulton Pacific, moderne patronen

Het Royal Doulton Pacific servies zal nooit vervelen! Met een geschiedenis van ruim twee eeuwen is Royal Doulton uit Engeland een expert op het gebied van serviezen die modern en toch tijdloos zijn. Niet voor niets gaf Britisch Airways in de 70’er jaren de opdracht om een servies te ontwerpen. Serviezen van Royal Doulton zijn wereldwijd een begrip!

Het blauwe servies
De blauwe patronen op de wit porseleinen ondergrond van het Pacific servies van Royal Doulton lijken door een ballpoint getekende strepen, krassen en stippen op wit papier. Royal Doulton Pacific verbeeldt echter de diversiteit van materialen, stijlen en vormen in het drukke centrum van Londen. Door voor alle patronen slechts één blauwe kleur te gebruiken, passen de verschillende patronen van dit Royal Doulton servies perfect bij elkaar.

Pacific in je keuken
Borden voorverwarmen op 110 graden of een heerlijke ovenschaal op hogere temperatuur, het Royal Douton Pacific servies kan probleemloos in de oven, maar ook in de magnetron en vaatwasser. En heb je liever wat meer kommetjes en grote borden in voorraad en wat minder kopjes? Geen probleem. Bij Onlineservies zijn naast een Royal Doulton Pacific startset en dinnerset, ook alle serviesonderdelen los te verkrijgen. Zo wordt het heerlijker kokkerellen in de keuken!

Accepteer cookies om deze video te bekijken

Klantbeoordelingen
(9,2/10)
99% van onze klanten beveelt ons aan!
Voordelen
  • Ruim 50 jaar ervaring
  • Echte vakkennis van de experts
  • Persoonlijk & deskundig advies
  • Veilig bestellen en betalen
  • Webshop, winkel en showroom
Winkel en Webshop

Onlineservies.nl is dé online servieswinkel met het grootste assortiment en de bekendste merken, tegen prijzen die ver onder de winkel adviesprijzen liggen. Onlineservies.nl is onderdeel van Hensbergen Serviezen V.O.F. te Sliedrecht.

Tips van de serviesexpert
  1. Hoe onderhoud ik mijn servies?
  2. Mag mijn servies in de vaatwasser?
  3. Wat is jullie levertijd?
  4. Kan het servies in de magnetron?
  5. Waar zit jullie winkel?