Seltmann Life Christmas Kerstservies

KERSTSERVIES VAN SELTMANN

Een belangrijk onderdeel van het kerstfeest is natuurlijk het kerstdiner; gezellig met vrienden en familie genieten van culinaire hoogstandjes met bijpassend bestek en drinkglazen. En bij een tafel vol exclusieve kerstgerechten hoort natuurlijk een feestelijk en mooi kerstservies. Bij OnlineServies vind je het nieuwste Seltmann kerstservies Life Christmas Dit kerstservies heeft een mooi assortiment voor een gezellig kerstontbijt met royale kop en schotels, een lekkere grote beker en een sfeervol ontbijtbord. Voor het kerstdiner heeft Life Chrismas een assortiment aan schalen, borden en kommen met een verrassende kerstdecoratie. Wat zullen jouw familie en vrienden verrast zijn als ze er achter komen dat jij het kerstthema tot in de details hebt doorgevoerd. Een prachtig gedekte kersttafel mag natuurlijk niet ontbreken!

Maak een gezellige ambiance en dek de kersttafel perfect perfect met het Christmas kerstservies. Onder het mom ‘’het oog wil ook wat’’, zullen jouw gasten zeker hun ogen uitkijken met jouw perfecte tafel. Wil je een ander thema met de kersttafel? OnlineServies heeft meer dan 140 serviezen serviezen en maak je kersttafel compleet met een nieuw bestekset. Twijfel je nog? Kom dan naar onze showroom in Sliedrecht, voor advies en de juiste keuze helpen wij je graag verder.

Klantbeoordelingen
(9,2/10)
99% van onze klanten beveelt ons aan!
Voordelen
  • Ruim 50 jaar ervaring
  • Echte vakkennis van de experts
  • Persoonlijk & deskundig advies
  • Veilig bestellen en betalen
  • Webshop, winkel en showroom
Winkel en Webshop

Onlineservies.nl is dé online servieswinkel met het grootste assortiment en de bekendste merken, tegen prijzen die ver onder de winkel adviesprijzen liggen. Onlineservies.nl is onderdeel van Hensbergen Serviezen V.O.F. te Sliedrecht.

Tips van de serviesexpert
  1. Hoe onderhoud ik mijn servies?
  2. Mag mijn servies in de vaatwasser?
  3. Wat is jullie levertijd?
  4. Kan het servies in de magnetron?
  5. Waar zit jullie winkel?