Seltmann Country Life servies kopen?

seltmann country life home 2

Seltmann Country Life servies kopen?

Het Seltmann servies Country Life is een populair serviesserie om te kopen of om als cadeau weg te geven. En terecht, het kleurige design en de hoge kwaliteit maakt dit Seltmann servies gewild in iedere keuken en op iedere eettafel. Met de trendy kleuren in het Champagne, Petrol, Olive en Terracotta past dit robuste servies in de Nature look stijl van nu. Wist u dat alle Seltmann alle serviezen gemaakt zijn van hard gebakken porselein! Dit is duurzamer, extra sterk, stootvast en krasvast. Seltmann servies is door de hogere bak temperatuur ook nog eens ovenvast tot 200 graden, echt een servies dus voor jou! Seltmann design en productie is nog echt in Weiden, een Duit kwaliteis product. Interesse? Bekijk hier nu al ons aanbod van het Seltmann Country Life servies.

Seltmann Country Life servies kopen? | OnlineServies.nl
Seltmann Country Life servies kopen? | OnlineServies.nl

Seltmann servies: zoveel keuze!

Mooie dinerborden, stoere mokken en samen te stellen naar eigen wens. Alle series zijn voorzien van fijne details en hebben een hoge afwerking, dat is in het kort de ware kwaliteit van Seltmann. Als u uw bestelde Seltmann servies op tafel heeft staan zult u verstelt staan van de uitstraling. Enthousiast geworden? U kunt bij OnlineServies.nl kiezen uit diverse Seltmann serviesseries; Marie Luise, Maxim, Strooibloem, Trio Highline en het Counrty Life servies zijn hier enkele voorbeelden van. De samenstelling en het aantal personen zijn hierin leidend. De kwaliteit is van alle Seltmann serviezen gelijk: topkwaliteit. Kunt u een keuze maken?

Accepteer cookies om deze video te bekijken

Seltmann Country Life...een uitstekende keuze!
Met het Seltmann Country Life servies koopt u een lifestyle die echt iets toevoegt aan uw maaltijd, maar ook de tafelaankleding en uw keuken extra cachet geeft. OnlineServies.nl heeft een ruim assortiment van dit Seltmann servies. Voor grote en kleine eters. U ziet het: bij OnlineServies.nl bent u voor een Seltmann servies op het juiste adres. Eet smakelijk!

seltmann country life home 4
Klantbeoordelingen
(9,2/10)
99% van onze klanten beveelt ons aan!
Voordelen
  • Ruim 50 jaar ervaring
  • Echte vakkennis van de experts
  • Persoonlijk & deskundig advies
  • Veilig bestellen en betalen
  • Webshop, winkel en showroom
Winkel en Webshop

Onlineservies.nl is dé online servieswinkel met het grootste assortiment en de bekendste merken, tegen prijzen die ver onder de winkel adviesprijzen liggen. Onlineservies.nl is onderdeel van Hensbergen Serviezen V.O.F. te Sliedrecht.

Tips van de serviesexpert
  1. Hoe onderhoud ik mijn servies?
  2. Mag mijn servies in de vaatwasser?
  3. Wat is jullie levertijd?
  4. Kan het servies in de magnetron?
  5. Waar zit jullie winkel?