Aida Groovy Stoneware servies

Aida Groovy Stoneware servies
Aida Groovy Stoneware servies

Aida Groovy Stoneware servies
Wie het Groovy Stoneware servies ziet denkt gelijk aan Aida. Al enkele jaren is het merk Aida verbonden met het Groovy servies met de karakteristieke vormen en het mooie voelbare relief van de borden, mokken en schalen. Door de opvallende kleuren Blue, White, Grey en Black is deze Groovy Stoneware serie van Aida een servies dat bij elke tafelsetting past. De gebruikte materialen zorgen ervoor dat de meeste deze serviescollectie magnetron- en vaatwasmachinebestendig is

Groovy Stoneware een kleurig Aida servies
Geef jouw eettafel een landelijk uitstraling met het Aida Groovy servies! Door de rustige look zijn de kleurige onderdelen van deze serie ook uitstekend te combineren met andere serviezen. OnlineServies is een specialist op het gebied van Aida serviezen en daardoor zijn alle serviesdelen ook los in onze webshop te verkrijgen. Voor meedere Aida serviezen kunt u natuurlijk ook bij ons terecht. Is het Groovy Stoneware servies niet de juiste keuze? Bekijk dan hier onze uitgebreide en unieke collectie met serviezen.

Klantbeoordelingen
(9,2/10)
99% van onze klanten beveelt ons aan!
Voordelen
  • Ruim 50 jaar ervaring
  • Echte vakkennis van de experts
  • Persoonlijk & deskundig advies
  • Veilig bestellen en betalen
  • Webshop, winkel en showroom
Winkel en Webshop

Onlineservies.nl is dé online servieswinkel met het grootste assortiment en de bekendste merken, tegen prijzen die ver onder de winkel adviesprijzen liggen. Onlineservies.nl is onderdeel van Hensbergen Serviezen V.O.F. te Sliedrecht.

Tips van de serviesexpert
  1. Hoe onderhoud ik mijn servies?
  2. Mag mijn servies in de vaatwasser?
  3. Wat is jullie levertijd?
  4. Kan het servies in de magnetron?
  5. Waar zit jullie winkel?