Wedgwood Jasper Conran

Op zoek naar een servieswinkel die het mooie Wedgwood Jasper Conran goedkoop levert? Stop maar met zoeken, OnlineServies.nl is een onlinewinkel die door heel Nederland Wedgwood servies levert en verstuurd. Dat je ons als eerste hebt gevonden zegt natuurlijk al wat.
OnlineServies is één van de drie Webwinkels van Hensbergen Serviezen en onze winkel is gevestigd in Sliedrecht, een echt familie bedrijf.

Online servies uitzoeken en kopen
Een servies kopen doe je eenvoudig vanaf je eigen bank. Bij Onlineservies kan je heel eenvoudig een compleet servies kopen, maar je kan ook de losse onderdelen bestellen zodat jouw servies helemaal op jouw gezinssituatie is aangepast. Wil je toch liever eerst het serviesset die je op het oog hebt zien en voelen, of heb je advies nodig bij het kopen? In onze servieswinkel kan je alles rustig bekijken en helpen we je graag! tot ziens in Sliedrecht

wedgwood jasper conran logo
Klantbeoordelingen
(9,2/10)
99% van onze klanten beveelt ons aan!
Voordelen
  • Ruim 50 jaar ervaring
  • Echte vakkennis van de experts
  • Persoonlijk & deskundig advies
  • Veilig bestellen en betalen
  • Webshop, winkel en showroom
Winkel en Webshop

Onlineservies.nl is dé online servieswinkel met het grootste assortiment en de bekendste merken, tegen prijzen die ver onder de winkel adviesprijzen liggen. Onlineservies.nl is onderdeel van Hensbergen Serviezen V.O.F. te Sliedrecht.

Tips van de serviesexpert
  1. Hoe onderhoud ik mijn servies?
  2. Mag mijn servies in de vaatwasser?
  3. Wat is jullie levertijd?
  4. Kan het servies in de magnetron?
  5. Waar zit jullie winkel?