Villeroy & Boch New Wave 20 jaar!

onlineservies logo

Villeroy & Boch NEW WAVE Slank en gewoon buitengewoon
Ontdek het succesverhaal van een extravagante vormtaal die 20 jaar geleden begon. De Villeroy & Boch collectie NewWave vormt met de unieke servieselementen een blikvanger op de gedekte tafel. De gehele collectie is gemaakt van het fijnste Premium Porcelain en geschikt voor dagelijks gebruik, en dus zowel geschikt voor de vaatwasser als de magnetron.

„Wanneer unieke vormgeving voor een creatieve touch in de eetkamer zorgt."

Design dat op de kern is gericht
Het elegante Villeory & Boch servies NewWave in puur wit onderscheidt zich door een buitengewoon design, dat de unieke vorm een krachtige uitstraling geeft. Het heldere totaalbeeld laat veel ruimte voor persoonlijke accenten op de gedekte tafel. De New Wave servies serie is tot «trendservies van het jaar» uitgeroepen en is al 20 jaar een echte bestseller.

New Wave Caffe
Of het nu gaat om de brunch, de middagkoffie of na het diner: met het koffieservies met de decoratie Villeroy & Boch NewWave Caffè wordt genieten van uw koffie een bijzondere ervaring. De verschillende bekervormen voor alle populaire koffiespecialiteiten zijn gemaakt van Premium Porcelain en dus zowel geschikt voor de vaatwasser als de magnetron.

Contrast in onverwachte vorm
Laat u betoveren door een progressieve vormgeving, die het gebruikelijke ronde servies totaal verandert. Geometrische vormen zoals vierkant, rechthoek en driehoek worden bij de collectie NewWave in combinatie met het unieke golvende ontwerp toegepast en vormen zo een opvallende attractie in de wereld van het tafelservies en verkrijgbaar bij OnlineServies, de servies Expert!

Villeroy & Boch New Wave 15 jaar!
Villeroy & Boch New Wave 15 jaar!

Accepteer cookies om deze video te bekijken

Accepteer cookies om deze video te bekijken

Klantbeoordelingen
(9,2/10)
99% van onze klanten beveelt ons aan!
Voordelen
  • Ruim 50 jaar ervaring
  • Echte vakkennis van de experts
  • Persoonlijk & deskundig advies
  • Veilig bestellen en betalen
  • Webshop, winkel en showroom
Winkel en Webshop

Onlineservies.nl is dé online servieswinkel met het grootste assortiment en de bekendste merken, tegen prijzen die ver onder de winkel adviesprijzen liggen. Onlineservies.nl is onderdeel van Hensbergen Serviezen V.O.F. te Sliedrecht.

Tips van de serviesexpert
  1. Hoe onderhoud ik mijn servies?
  2. Mag mijn servies in de vaatwasser?
  3. Wat is jullie levertijd?
  4. Kan het servies in de magnetron?
  5. Waar zit jullie winkel?