Villeroy & Boch Flower Art Servies Online kopen?

Villeroy & Boch Flower Art Servies Online kopen?
Villeroy & Boch Flower Art Servies Online kopen?

Het kleurenpalet dat de zomer ieder jaar weer onthuld, is iedere keer weer indrukwekkend, De sobere bruin- en grijstinten maken plaats voor frisse kleuren als rood, groen en roze. Ze beïnvloeden ons gevoel en onze stemming. Dus waarom zouden we dit effect niet meenemen naar onze tafel?

Een kleurrijk servies vol met fantasiebloemen
Het nieuwste servies van Villeroy & Boch presenteert dit schitterende kleurenpallet in een stijlvolle bloemenpracht op het mooie servies van Artesano. De rijke kleuren zijn decoratief en creatief samengebracht op dit mooie roomwitte servies in de vorm van prachtige bloemen in aquarelstijl. Dè nieuwe trend voor een stijlvol en mooi gedecoreerde tafel.

Accepteer cookies om deze video te bekijken

Flower Art & Tafelen
Artesano Flower Art is heeft zes verschillende artikelen, die impulsieve individuele serviesdelen zijn geworden: versierd met kleurrijke bloemen - de dinerborden voor het eten en ontbijtborden, ruime bowl 0,60 liter en pastabord, beker en espresso-beker nodigen u uit om gezellig te eten en samen te genieten of een knus koffie moment te houden.

Villeroy & Boch
Tegenwoordig omvat het segment tafelcultuur een compleet assortiment aan servies, kristal en bestek artikelen ‘rondom de gedekte tafel'. Gecompleteerd door passende accessoires, keuken- en tafeltextiel evenals exclusieve cadeauartikelen. Of u nu perfect en stijlvol tafelt in de kring van uw gezin en vrienden of liever ongedwongen en creatief uw eigen Mix & Match-oplossing samenstelt: bij Villeroy & Boch vindt u alle producten die aansluiten bij uw persoonlijke voorstelling.

Klantbeoordelingen
(9,2/10)
99% van onze klanten beveelt ons aan!
Voordelen
  • Ruim 50 jaar ervaring
  • Echte vakkennis van de experts
  • Persoonlijk & deskundig advies
  • Veilig bestellen en betalen
  • Webshop, winkel en showroom
Winkel en Webshop

Onlineservies.nl is dé online servieswinkel met het grootste assortiment en de bekendste merken, tegen prijzen die ver onder de winkel adviesprijzen liggen. Onlineservies.nl is onderdeel van Hensbergen Serviezen V.O.F. te Sliedrecht.

Tips van de serviesexpert
  1. Hoe onderhoud ik mijn servies?
  2. Mag mijn servies in de vaatwasser?
  3. Wat is jullie levertijd?
  4. Kan het servies in de magnetron?
  5. Waar zit jullie winkel?