Tettau Jachtservies kopen?

tettau jachtservies

Op zoek naar naar een mooi en bijzonder jachtservies? Tettau Saphir Diamant Jachtservies - Dit Saphir Jachtservies van het merk Tettau heeft een mooie warme roomwitte kleur en is gemaakt van extra hard gebakken porselein. Deze porseleinen serviesserie is ook nog eens afgewerkt met een Diamant-glazuur en geeft door deze extreem harde glazuurlaag minder kans op krassen en beschadigingen. Hierdoor is deze uitvoering van het Jacht servies uitstekend elke dag te gebruiken en mogen de porseleinen borden, bekers en schalen van Tettau Saphir Jacht na gebruik gereinigd worden in vaatwasser en zijn ze tevens magnetronbestendig.

Jachtservies met 6 decors- Diverse serviesdelen van dit mooie jachtservies zijn uitgevoerd met 6 verschillende afbeedingen. Verkrijgbaar zijn de afbeeldingen Rheebok, Hert, Fazant, Wild zwijn, Patrijs en de Wilde Eend. U kunt de onderstaande serviesdelen dan ook naar eigen smaak en voorkeur samenstellen voor de mooiste creatie op tafel.

Bekijk hier onze uitgebreide collectie van dit unieke Jachtservies met als basis het strakke en sterke Saphir Diamant porselein. Bestel nu het Jachtservies of bekijk ons gehele assortiment aan mooie borden, schalen en mooie koffie en theeserviezen. Wilt u het gehele Jachtservies zien? Bekijk dan hier ons Tettau Saphir Jachtservies aanbod of bekijk ons gehele serviesassortiment.

tettau jachtservies decor

Accepteer cookies om deze video te bekijken

Klantbeoordelingen
(9,2/10)
99% van onze klanten beveelt ons aan!
Voordelen
  • Ruim 50 jaar ervaring
  • Echte vakkennis van de experts
  • Persoonlijk & deskundig advies
  • Veilig bestellen en betalen
  • Webshop, winkel en showroom
Winkel en Webshop

Onlineservies.nl is dé online servieswinkel met het grootste assortiment en de bekendste merken, tegen prijzen die ver onder de winkel adviesprijzen liggen. Onlineservies.nl is onderdeel van Hensbergen Serviezen V.O.F. te Sliedrecht.

Tips van de serviesexpert
  1. Hoe onderhoud ik mijn servies?
  2. Mag mijn servies in de vaatwasser?
  3. Wat is jullie levertijd?
  4. Kan het servies in de magnetron?
  5. Waar zit jullie winkel?