Royal Doulton

Royal Doulton is één van de meeste gerenommeerde producenten van serviesgoed, kristal en verzamelobjecten. Al sinds het oprichtingsjaar 1815 staat Royal Doulton bekend om kwalitatief goede producten. Het typische Engelse bedrijf ontleent zijn naam aan oprichter John Doulton. Hij werd gevraagd door Martha Jones, om te investeren in haar noodlijdende aardewerkbedrijf. Zij en haar voorman John Watts hadden de hulp van een getalenteerde pottenbakker nodig. Met het investeren van zijn spaargeld was het in Londen gevestigde Doulton & Watts geboren.

Producten met een goede kwaliteit en met eigentijdse ontwerpen, die plezier toevoegen aan het leven. Kortom: producten die zich onderscheiden van de massa. Nu werkt Royal Doulton met eigentijdse bekende ontwerpers, zoals de bekende kok Gordon Ramsay, Barber & Osgerby en Ellen Degeneres, die hun vaardigheden gebruiken om Royal Doulton vooruitstrevend te houden in de 21e eeuw.

Klantbeoordelingen
(9,2/10)
99% van onze klanten beveelt ons aan!
Voordelen
  • Ruim 50 jaar ervaring
  • Echte vakkennis van de experts
  • Persoonlijk & deskundig advies
  • Veilig bestellen en betalen
  • Webshop, winkel en showroom
Winkel en Webshop

Onlineservies.nl is dé online servieswinkel met het grootste assortiment en de bekendste merken, tegen prijzen die ver onder de winkel adviesprijzen liggen. Onlineservies.nl is onderdeel van Hensbergen Serviezen V.O.F. te Sliedrecht.

Tips van de serviesexpert
  1. Hoe onderhoud ik mijn servies?
  2. Mag mijn servies in de vaatwasser?
  3. Wat is jullie levertijd?
  4. Kan het servies in de magnetron?
  5. Waar zit jullie winkel?