AIDA Enso servies

Het Deense serviesmerk Aida heeft in 2016 met de ENSŌ servies-serie de prestigieuze German Design Award 2016 gewonnen, een onderscheiding die bijzondere details, innovatieve oplossingen, betrokkenheid en samenwewrking tussen bedrijven een podium geeft.

Deze German Design Award is een van de meest gerenommeerde ontwerpwedstrijden ter wereld en ENSŌ by Aida heeft voor zijn baanbrekende ontwerp gewonnen onder een brede internationale selectie van genomineerden. GDA is een van de beste competities op internationaal niveau in de ontwerpindustrie.

AIDA Enso Koffiekop 0,18 cl (online) kopen? | OnlineServies.nl
AIDA Enso Koffiekop 0,18 cl (online) kopen? | OnlineServies.nl

De uitspraak van de jury "Prof. Oliver Grabes" en "Sebastian Herkner" over het winnen van ENSŌ een German Design Award : Het AIDA ENSO is een zeer aantrekkelijke, hoogwaardige serviesserie en geschikt voor alle gelegenheden, met een consistent verfijnde ontwerp-taal. De flair in dit ontwerp ligt in de herhaling van de cirkel, uitgebalanceerde verhoudingen en de multifunctionaliteit, waarbij elk afzonderlijk onderdeel perfect overeenkomt met de andere. Op deze manier ziet Enso er niet alleen esthetisch fantastisch uit op tafel, maar blijkt het ook buitengewoon praktisch en veelzijdig te zijn.

AIDA Enso servies (online) kopen? | OnkineServies.nl
AIDA Enso servies (online) kopen? | OnkineServies.nl

Accepteer cookies om deze video te bekijken

Enkele jaren geleden legde CF Møller Architects - een van de grootste en meest invloedrijke studio's van Scandinavië op het gebied van architectuur, interieur en design - contact met het AIDA om een ​​geïdentificeerde marktkloof te dichten.

AIDA heeft in samenwerking met CF Møller tijdloos ontworpen serviesgoed van hoge kwaliteit ontwikkeld voor een prijs die ENSO kwalificeert om dé nieuwe klassieker op de eettafel te worden en geschikt voor alle gelegenheden. Alle elementen in de ENSO serviesserie zijn zo ontworpen dat ze volledig op uw eigen manier "gestapeld" kunnen worden. "Gestapeld" betekent dat de elementen tot een geheel worden geïntegreerd wanneer u eten serveert, in plaats van alleen kopjes, kommen enborden te zijn.

Stapelen, wanneer het eten of drinken warm moet worden gehouden. Stapelen, wanneer u de maaltijd naar de tafel of naar de tuin draagt. Stapel, wanneer u de tafel dekt. Stack, als u indruk wilt maken op uw gasten. Stapelen, wanneer u voedsel bewaart voor later.

AIDA Enso Dubbelwandige Beker 0,20 cl (online) kopen? | OnlineServies.nl
AIDA Enso Dubbelwandige Beker 0,20 cl (online) kopen? | OnlineServies.nl

De voordelen van ENSŌ

 • Door een gerenomeerde architect studio ontworpen serviesserie voor alledaags gebruik!
 • Multifunctioneel - alle producten kunnen worden gecombineerd door slimme en handige functies.
 • Serviezen met modern design
 • Gemaakt van sterk dubbel gebakken en mooi afgewerkt porselein.
 • Bestand tegen oven, magnetron en vriezer.

AIDA ENSO ontwerpdetails
De kenmerkende knik op de rand van de kopjes, mokken en de schaal is een gemeenschappelijk kenmerk van ENSO. De knik komt ook overeen met de hoogte van de borden. Het ontwerp is geïnspireerd op cirkels die zowel esthetische als functionele kenmerken bieden. De mooie rondingen sluiten zich aan de bovenkant in om warmte en aroma vast te houden en ervoor te zorgen dat de mokken en koppen goed in de hand passen. Alle borden en schalen uit de ENSO serie hebben exact dezelfde hoogte.

aida enso gda
Klantbeoordelingen
(9,2/10)
99% van onze klanten beveelt ons aan!
Voordelen
 • Ruim 50 jaar ervaring
 • Echte vakkennis van de experts
 • Persoonlijk & deskundig advies
 • Veilig bestellen en betalen
 • Webshop, winkel en showroom
Winkel en Webshop

Onlineservies.nl is dé online servieswinkel met het grootste assortiment en de bekendste merken, tegen prijzen die ver onder de winkel adviesprijzen liggen. Onlineservies.nl is onderdeel van Hensbergen Serviezen V.O.F. te Sliedrecht.

Tips van de serviesexpert
 1. Hoe onderhoud ik mijn servies?
 2. Mag mijn servies in de vaatwasser?
 3. Wat is jullie levertijd?
 4. Kan het servies in de magnetron?
 5. Waar zit jullie winkel?